Recent Posts

Archive

Tags

Orzone söker .NET-utvecklare


Orzone tillhandahåller digitala verktyg för medicinsk utbildning. Organisationen samarbetar med en rad olika kunder bland annat med medicinska företag och stora universitetssjukhus både i Europa och globalt. Genom deras lösningar förbättras kunskaper och färdigheter inom medicinsk utbildning vilket ökar både patientsäkerhet och klinisk produktivitet. Läs gärna mer om hur de presenterar sig på sin hemsida. http://www.orzone.com


Vill du bli en del av Orzones utvecklingsteam? Vi söker en full stack MVC.NET-utvecklare. Dina blivande kollegor är några av de mest erfarna i den här branschen och Orzone har stora ambitioner för de närmaste årens utveckling.

Lämplig bakgrund För att lyckas i rollen tror vi att du är en erfaren MVC.NET programmerare och har goda kunskaper inom SQL och Javascript. Det är meriterande om du även har arbetat med app-utveckling. Du behärskar engelska obehindrat i såväl tal som skrift. Övriga språk är meriterande.


Som person tror vi att du är ansvarstagande och kreativ. Du drivs av att utvecklas i din yrkesroll och trivs att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du lösningsorienterad och strukturerad.


Tjänstebeskrivning Du kommer att tillsammans med dina kollegor utvärdera och implementera idéer som kommer från kunder samt den egna organisationen. Du kommer primärt att vidareutveckla produkten Orctrac, en onlinetjänst som hjälper den enskilda läkaren och specialistläkarförbund eller universitetssjukhus runt om i världen att förenkla hanteringen kring det livslånga lärandet i läkaryrket.


Kontakta oss på : info@orzone.com

Follow

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Contact

+46 3110 86 00

Address

Östra Hamngatan 17
411 10 Gothenburg
Sweden

©2019 by Orzone AB