top of page
Search

Ny säljare på Orzone

Det är med stor glädje vi välkomnar vårt senaste tillskott till vårt företag, Carin Schelin. Carin har nyligen anslutit sig till vår organisation i rollen som säljare och vi ser fram emot att dra nytta av hennes enastående kompetens och erfarenhet för att ytterligare stärka vårt företag.



Carin kommer senast från FellowMind, där hon har tjänstgjort som Service Delivery Manager. Carin har en gedigen utbildning som lärare och har tidigare arbetat inom skolvärlden och IT-sektorn. Denna kombination av färdigheter och bakgrund kommer att vara ovärderlig när hon samarbetar med vårt säljteam och bygger starka relationer med våra kunder.


Vi uppmuntrar er alla att välkomna Carin till vår organisation och erbjuda ert stöd i hennes nya roll. Vi är övertygade om att hennes hängivenhet och expertis kommer att spela en avgörande roll i vår fortsatta framgång.


Om du är intresserad av att ansluta med Carin eller utforska möjligheter till samarbete, ber vi dig vänligen kontakta henne här på LinkedIn eller på carin.schelin@orzone.com.


Vi önskar Carin en varmt välkommen till vårt företag och ser med spänning fram emot att arbeta tillsammans i framtiden.

21 views0 comments
bottom of page